lördag 5 mars 2011

Förkyld och febrig Lilleman

Elva månadera klarade han sig, men nu har Lilleman till slut drabbats av en rejäl förkylning. I flera dagar nu har livet handlat om snor, snor, hosta och åter snor. Däremellan har vi även lyckats klämma in lite feber.

Den lille stackarn förstår nog inte vad som händer och varför han känner som han gör. Då gör det lite ont i mammahjärtat när han tittar på en och man inte kan göra så mycket mer än att trösta.

Då lillgubben normalt sett inte är en drinkare av stora mått har de sista dagarna varit en riktig pärs. För med feber i kroppen har han totalt vägrat att dricka. Det spelar ingen roll att jag erbjudit allt som annars är a big no-no. Varken apelsin- eller äppeljuice har godtagits. Igår inhandlades till och med Brämhults hallondryck för att försöka lura/locka den lille busen. Den var god i en klunk eller två innan det var stopp igen.

Som tur är verkar han inte uttorkad eller så, men det skulle kännas himla skönt om han plötsligt bara greppade pipmuggen och slukade drinken av 50/50 drinken bestående av äppeljuice och vatten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar